Reselling

Reselling

Als Value Added Reseller van de SuccessFactors oplossingen kan HuRis u de SuccessFactors licenties leveren die uw organisatie nodig heeft om de HR doelstellingen te realiseren.

Samen met u kijken we naar uw (HR) doelstellingen in combinatie met uw huidige  automatisering, en bepalen met u op welke manier u met SuccessFactors uw doelstellingen het beste kan realiseren. Advies op maat voor uw organisatie, uw situatie en uw doelstellingen.

HuRis kan u volledig ontzorgen met levering van de juiste licenties, een efficiënte implementatie, de benodigde add-ons, flexibel support met continuous improvement, en een betrouwbare salarisverwerking. Een complete partner voor uw HR automatisering.

Dit doen we op de specifieke HuRis manier: betrouwbaar, met een hoog kennisniveau, in een goede onderlinge samenwerking en volledig transparant.

Hier kunt u op rekenen met HuRis als Value Added Reseller:

  • Wij nemen onze rol als uw adviseur serieus en voorzien u van de juiste noodzakelijke SuccessFactors licenties op het juiste tijdstip;
  • Wij waken ervoor dat u als klant betaalt voor licenties die u (nog) niet nodig heeft of mogelijk te veel heeft ingekocht;
  • Wij zijn niet alleen uw partner wanneer u licenties wilt aanschaffen. We investeren graag in een langdurig partnership tijdens alle fases van uw HR IT ontwikkelingen.

Neem contact met ons op als u op deze manier geholpen wilt worden met uw HR-IT ontwikkelingen.