Payroll Services

Payroll Services

Salarisverwerking is een tijdrovend, complex proces dat veel kennis vereist. Als organisatie investeert u vast liever in andere zaken dan in kennis, mensen en middelen die noodzakelijk zijn voor de salarisverwering. Echter de salarisverwerking dient wel altijd tijdig en correct te verlopen. U dient hierbij te kunnen vertrouwen op een vlekkeloze maandelijkse verwerking.

HuRis kan deze zorg volledig van u overnemen, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen bedrijfsprocessen. Wij kunnen uw hele salarisverwerking, en uw post-payroll processen (klaarzetten van loonaangifte, betaalbestand, journaalpost en pensioenbestanden, beschikbaar stellen van loonstroken en jaaropgaves) voor u uitvoeren en u hierbij volledig ontzorgen.

Volledige ontzorging. Wij zorgen voor uw complete salarisverwerking terwijl u zich kunt concentreren op uw eigen bedrijfsprocessen. Hierbij kunt u vertrouwen op een tijdige en vlekkeloze verwerking.

Naast de salarisverwerking kunnen we ook het applicatiebeheer voor u uitvoeren, zodat uw SAP Payroll systeem altijd up-to-date is, en de wettelijke en CAO wijzigingen tijdig worden doorgevoerd en u verzekerd bent van een correcte salarisverwerking.

Dit doen we met gespecialiseerde, goed opgeleide mensen, die kennis hebben van salarisverwerking én het SAP Payroll systeem. En dit doen we op de specifieke HuRis manier, door Nederlandse medewerkers met een hoog kennisniveau in te zetten, in een goede onderlinge samenwerking en volledig transparant. U heeft continu zicht op de status, en kent de vaste medewerker van HuRis die de salarisverwerking voor u uitvoert.

U kunt dit zodoende met een gerust hart aan HuRis overlaten!

Uw voordelen met de salarisverwerking van HuRis

  • Tijdbesparing
  • Continuïteit in uw salarisverwerking
  • De persoonlijke service van HuRis
  • Geen investering in kennis en middelen voor uitvoeren salarisverwerking
  • Uw SAP payroll systeem altijd up to date
  • Snelle en foutloze verwerking
  • Altijd directe ondersteuning
  • Betrouwbare en veilige gegevensbehandeling

 

Wilt u meer weten over de salarisverwerking door HuRis, neem dan contact met ons op.