ISU HR Package

International Scale-Up HR package

– Hoe houdt u uw medewerkers betrokken en gemotiveerd tijdens de internationale groei?

– Waar moet HR over 5 jaar staan, kijkend naar uw toekomstige bedrijfsstructuren?

– Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw mensen maximaal presteren, zelfs als u ze niet meer direct kunt coachen?

– Hoe beheert u de integratie van alle tools die in de organisatie worden gebruikt?

Of u nu een jong of volwassen bedrijf bent dat snel groeit door veranderende markten of internationale expansie, u heeft met elkaar gemeen dat u moet nadenken over uw bedrijfsstrategie, structuur en mensen. Niet alleen voor vandaag en morgen, maar ook voor de komende 5 jaar en daarna.

Met deze toenemende complexiteit moet u ervoor zorgen dat u niet alleen de juiste mensen aantrekt, maar nog meer dat u ervoor zorgt dat u ze behoudt. Daarom is HR een cruciaal onderdeel binnen Scale-Up bedrijven, iets dat veel verder gaat dan enkel het werven. Als u klaar bent om met uw bedrijf mee te groeien, zorg er dan voor dat uw HR-structuren ook met u meegroeien en laat uw medewerkers zien dat u om hen en hun toekomst, prestaties en welzijn geeft.

Welk platform helpt u groeien?

SuccessFactors (SAP) is een wereldwijd toonaangevend HXM-systeem. Met meer dan 100 miljoen gebruikers en beschikbaarheid in meer dan 50 talen is het platform uiterst stabiel, innovatief en compleet. Omdat het allemaal in ‘cloud’ gebeurt, hebben u en uw medewerkers er altijd en overal toegang toe en vanaf elk apparaat.

 

Wat zit er in onze implementatie?

 • Werving

  Zorg ervoor dat u de juiste mensen aan boord krijgt door de beste tools te gebruiken en efficiënte en professionele selectieprocessen te hanteren.

 • Employee Central

  Sla al uw werknemersgegevens op in de cloud en gebruik dit als basis voor al uw HR-processen en analyses. Mogelijk om te integreren met uw huidige Payroll-systeem.

 • Beoordelen en doelen stellen

  Houd de voortgang van uw werknemer bij en laat zien hoe zij verantwoordelijk en beoordeeld zijn.

 • Document Manager

  Digitaliseer en onderteken de contracten van uw werknemers en sla ze automatisch op in hun eigen digitale personeelsdossier binnen SuccessFactors.

 • Opvolgingsplanning

  weet wie uw talenten zijn en waar ze zich bevinden.

 • Groei

  Wanneer u verder groeit en andere modules nodig heeft, zoals compensatie, successieplanning, leren, analyse, ziekte, verlof en meer, zullen wij er zijn om u te helpen, aangezien deze modules naadloos kunnen worden geïntegreerd met uw HXM-systeem.

Wat bieden wij aan?

 • Een korte uitroltijd (16 weken) vanwege het gebruik van best practices, vooraf gedefinieerde processen en handleidingen
 • Een professioneel implementatieteam met meer dan 20 jaar ervaring en veel internationale klanten
 • Ondersteuningsoptie na go-live
 • Unieke add-ons inbegrepen zoals de Document Manager en het digitale personeelsdossier
 • Constante innovatie en flexibiliteit in groeiscenario's
 • Een vaste prijs per gebruiker per maand tussen € 1,50 en € 19,-, afhankelijk van de contractduur, aantal gebruikers en inhoudelijke aspecten. De implementatiekosten kunnen deels worden opgenomen in het maandbedrag.

 

Meer informatie

Bekijk de video hieronder, download onze brochure of neem direct contact met ons op.