Consultancy

Consultancy

Meerwaarde leveren aan onze klanten, dat is insteek die HuRis kiest bij consultancy opdrachten. Meedenken, kwaliteit bieden en toegevoegde waarde leveren. In consultancy trajecten spelen onze consultants veelal een leidende rol.

HuRis helpt u daadwerkelijk uw projecten succesvol uit te voeren en te implementeren binnen uw organisatie. De HuRis consultants kijken verder dan de scope van de betreffende opdracht, met oog voor de belangen van de klant.

HuRis kan u expertise leveren op alle gebieden van SAP SuccessFactors. Van inrichting en configuratie, interfacing en programmering tot en met projectmanagement en business consultancy. Dit kan in de vorm van losse consultancy, dan wel in een project met resultaatverantwoordelijkheid.

De HuRis consultants kijken verder dan de scope van de betreffende opdracht, met oog voor de belangen van de klant. Zo bewaken wij het SAP SuccessFactors concept om uitbreiding en integratie te kunnen (blijven) waarborgen, door minder maatwerk en een optimaal gebruik van SAP SuccessFactors.

De HuRis consultants zullen zodoende ook het aanpassen van de HR processen op de werkwijze binnen SAP SuccessFactors uitvoeren of begeleiden.

Heeft u vragen over onze consultancy dienstverlening of wilt u weten hoe we u verder zouden kunnen helpen, neem dan contact met ons op.